Cleanroom Innovation

Cleanroom Innovation is een platform van toonaangevende bedrijven die voorop lopen in het creëren van innovatieve oplossingen voor cleanrooms. Deze innovativiteit komt tot stand door het uitgebreide netwerk van nationale en internationale bedrijven, kennisinstituten en andere instanties achter deze bedrijven. Via Cleanroom Innovation hebben gebruikers en ontwerpers toegang tot het allernieuwste op het gebied van cleanroom design, cleanroom technology, cleanroom systems, cleanroom producten en cleanroom cleaning. 


Cleanroom Innovation richt zich in beperkte mate op standaarden en normen want de focus ligt op innovatie; nieuwe thema's en oplossingen voor in de cleanrooms in de semiconductor industrie en de farmaceutische, biotech en medische sector. Voor elke cleanroom omgeving biedt Cleanroom Innovation kennis en toegang tot de nieuwste en beste oplossing die op de markt te krijgen is.


Hoe informeren wij u?

Wij organiseren seminars rond specifieke cleanroom thema's voor cleanroom gebruikers en ontwerpers. De lezingen en discussiegroepen zijn altijd gericht op het bieden van de nieuwste inzichten en worden telkens begeleid door vakspecialisten. Daarnaast biedt Cleanroom Innovation door middel van deze website een mogelijkheid om specifieke vragen via deze website te stellen, waarop binnen Cleanroom Innovation gezocht zal worden naar een passende oplossing.

 

Leden

Rechts vindt u alle deelnemende bedrijven van Cleanroom Innovation. Meer informatie over de Leden vindt u onder Leden op deze website. Daar vindt u tevens een link naar de website van het deelnemende bedrijf en uw contactpersoon.